Krydda rödingenmed salt och stek den på skinnsidan i en stekpanna på hög värme. Vänd rödingen på köttsidan och tillsätt vin och lök och låt det hastigt koka in på hög värme, lyft upp rödingen på en tallrik så att den inte blir torr
På med matolja på en plåt, vänd rödingfiléerna på plåten så de får olja runt om. Hacka löken fint, värm den med vinäger och vitt vin i en kastrull till en reduktion
Lägg ut rödingfiléerna på en klädd plåt, pensla med olja och salta. Ta ut fisken och servera direkt tillsammans med potatis, kålrabbiblommor, forellrom, dill och krasse
Lägg ut rödingfiléerna på en klädd plåt, pensla med olja och salta. Ta ut fisken och servera direkt tillsammans med potatis, kålrabbiblommor, forellrom, dill och krasse
Bryn sedan köttet, krydda med salt och peppar. Servera med valfria tillbehör, t. Eftersom jag är gravid, och gillar mitt kött sådär härligt rosarött, har det inte blivit att vi tillagat någon av de finare köttdetaljerna så ryggbiffen får snällt vänta tills bebisen har kommit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.