Lättgravad röding med blomkålskräm och rökt forellrom
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Gravad röding2 rödingfiléer 2 tsk strösockor 2 tsk salt
  • 1 Blomkålskräm0,5 blomkål 3 dl vipsgrädde 25 g smör salt, efter smak
  • 1 Dillolja1 dl rapsolja 6-7 blad babyspenat 1 kruka dill, använd även stjälkarna 1 krm salt 1 tsk citronsaft
  • 1 Brödkrisp1-2 skivor surdegsbröd, innanmätet 25 g smör salt, efter smak
  • 1 Picklad + isad rättika0,5 dl ättiksprit 12 % 1 dl strösockor 1,5 dl vatten 5 cm rättika
  • 1 Rökt forellrom1 msk forellrom rökspån, + rökpistol
  • 1 Topping färsk körvel dillvippa

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.