(använder förresten samma utrustning när jag ångkokar, men då tar jag bara lite vattenpå botten och låter locket stannapå tills grönsakerna är kokta av ångan – inte för länge, ju längre koktid desto fler vitaminer går förlorade
Jag tycker inte det känns rätt att bara kasta, så jag bestämde mig för att koka sylt på bären. Och fort går det också, bara att följa medföljande instruktioner
Supergott att servera till vår ekologiska chokladtårta och en klick vispgrädde. Häll av vattnet och nu häller på då lika mycket socker som vatten så att det täcker apelsinskalen
Värm ärtorna i lite lättsaltatvatten i en kastrull på spisen. Vatten. Lägg din späckade fläskkarré i en ugnsform med den feta sidan upp och stick in en stektermometer där det är som tjockast
Jag fick Roy Fares bakbok Sweet i julklapp av Jimmys lillasyster och sen dess har jag väl bläddrat fram och tillbaka i den ungefär 100 gånger men inte tagit mig för att göra någonting ur den, men på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.