I minnet hade vi ett gammalt recept på en pastasås med kyckling, citron ochsparrisoch efter lite omarbetning skapades denna måltid, som hamnade på vårt matbord och i våra maggar
Parmaskinka är bland det godaste jag vet, och när den fick hoppa in i ugnen tillsammans med kycklingen, grädde och balsamvinäger så kunde det inte bli annat än gott
Kycklinglårfilé, salt, svartpeppar, torkad oregano eller basilika, parmaskinka, färskost med någon smak, vispgrädde, balsamvinäger, kycklingfond eller kycklingbuljongtärning, vitlöksklyftor
Lägg upp att på ett fat, börja med sallad, sen potatis, rödlök ochsparris. Dagen därpå, lägg upp kycklingen på ett fat och dekorera med tomater och oliver
Krydda laxen med örtsalt och citronpeppar. Det här kan jag ju bara meddela er om att det blev gott. Bryt av den nedre delen av sparrisenoch stek hastigt i lite smör
Gärna med lock. Ta upp sparrisenoch kyl den i kallt vatten. Arrangera och fördela skinkan och mozzarellan i skivor på tallrikarna eller på ett stort fat
Lägg på tomaterna, kyckling, bacon, krutonger och hyvlad. Men caesarsallad är något speciellt, en perfekt sallad som är god, smakrik och mättande och man kan dessutom äta den ljummen om man är lite frussen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.