12 krm
svartpepparKoka upp en gryta med vatten. En bred traktörpanna är bäst då den är vid nog att få ner sparrisen liggandes. Gärna med lock. Lägg ner och koka sparrisen i ca 4 minuter. Är den tjockare sparrisen så koka ca 6 minuter. Ta upp sparrisen och kyl den i kallt vatten. Arrangera och fördela skinkan och mozzarellan i skivor på tallrikarna eller på ett stort fat. Skär förslagsvis sparrisen i delar. Fördela sparrisen över ost och skinka. Häll över olivolja, vinäger och salta samt peppra. Servera gärna med ett gott bröd.
Varva parmaskinka, fikon ochmozzarella på två tallrikar. Rör ihop dressingen och ringa den över. 4-6 skivor parmaskinka. 1/2 mozzarellaost i mindre bitar. 4-6 skivor parmaskinka. 1/2 mozzarellaost i mindre bitar
Lägg rullen med skarven ner i en limpform eller en ugnsform och ställ formen på en ugnsplåt. Rulla till en tajt rulle med hjälp av papperet, nyp till ändarna så att inte fyllningen rinner ut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.