
Pannkakor – extra mättande (glutenfria)
Blanda mjöl (bara 200 g), bakpulver och salt i en bunke. Knäck ned äggen och…
Frasiga och tunna eller luftiga och tjocka – vi älskar alla sorters pannkakor. Och även om du väljer bort gluten behöver du inte välja bort pannkakor. Här finns massor av recept på glutenfria pannkakor samlade!
Pannkakor är mångas favorit. Och det är inte så konstigt, finns det egentligen något godare än nygräddade pannkakor? Gott att servera både till en mysig helgfrukost eller som efterrätt med färska bär, grädde, nutella eller andra härliga tillbehör.
Många väljer bort gluten på grund av allergi eller andra skäl. Turligt nog går det att göra pannkakor även på glutenfria alternativ. Gör pannkakorna på samma ingredienser som vanligt men skippa vetemjölet och gör istället pannkakor med bovete eller andra glutenfria mjölsorter. Andra alternativ är majsmjöl, rismjöl och potatismjöl. Testa olika kombinationer och dina glutenfria pannkakor blir en garanterad succé!
Blanda mjöl (bara 200 g), bakpulver och salt i en bunke. Knäck ned äggen och…
Väg upp och blanda alla torra ingredienser i en bunke. Blanda. Häll i mjölk och…