Köttfärspaj med glutenfri pajdeg på färskost och ägg Receptet är ej färdigt
Pajskal Vispa äggvitorna och ättikan/saltet hårt. Blanda ihop äggulorna, färskosten och paprikapulvret till en jämn…
Vem tycker inte om en härlig paj? Vare sig det handlar om en matig middagspaj eller en söt bärpaj finns det något för alla. Detta gäller även för dig som inte äter gluten. På MyTaste hittar du massor av recept på glutenfri pajdeg.
Många väljer bort gluten av olika anledningar, men det innebär inte att man måste välja bort rätter och bakverk som brukar innehålla vetemjöl – som paj. Det finns gott om glutenfria alternativ för dig som vill baka glutenfri pajdeg.
Glutenallergiker, och andra som vill undvika gluten, bör hålla sig borta från vete, korn och råg. Ersätt dessa livsmedel med exempelvis majsmjöl, rismjöl, bovetemjöl och fiberhusk för en god deg som passar en matpaj. Till en dessertpaj passar det utmärkt med exempelvis kokosmjöl, mandelmjöl eller hasselnötsmjöl. Du får en krispig och frasig glutenfri pajdeg med mycket smak. Alla sorter smakar olika och kommer att sätta sin egen prägel på pajdegen. Varför inte kombinera flera olika mjölsorter? Testa dig fram till din favoritkombo!
Pajskal Vispa äggvitorna och ättikan/saltet hårt. Blanda ihop äggulorna, färskosten och paprikapulvret till en jämn…