Glutenfri pajdeg

Vem tycker inte om en härlig paj? Vare sig det handlar om en matig middagspaj eller en söt bärpaj finns det något för alla. Detta gäller även för dig som inte äter gluten. På MyTaste hittar du massor av recept på glutenfri pajdeg.

Baka en glutenfri paj

Många väljer bort gluten av olika anledningar, men det innebär inte att man måste välja bort rätter och bakverk som brukar innehålla vetemjöl – som paj. Det finns gott om glutenfria alternativ för dig som vill baka glutenfri pajdeg.

Glutenallergiker, och andra som vill undvika gluten, bör hålla sig borta från vete, korn och råg. Ersätt dessa livsmedel med exempelvis majsmjöl, rismjöl, bovetemjöl och fiberhusk för en god deg som passar en matpaj. Till en dessertpaj passar det utmärkt med exempelvis kokosmjöl, mandelmjöl eller hasselnötsmjöl. Du får en krispig och frasig glutenfri pajdeg med mycket smak. Alla sorter smakar olika och kommer att sätta sin egen prägel på pajdegen. Varför inte kombinera flera olika mjölsorter? Testa dig fram till din favoritkombo!

Recept med glutenfri pajdeg

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.