Blanda också i soltorkade tomater som du skurit i lagom stora bitar. Många tror att det inte går att göra varken pajskal eller pajfyllning utan animaliska produkter
– Våfflor med veganskagen. Den här pastan är fullproppad av gul citron och jag förestället mig därför att en tugga av den är somatt käka solsken – åtminstone så nära det går att komma
Tillsätt vatten och arbeta snabbt ihop till en smidig deg. 2 msk kallt vatten. Skär broccolin i bitar och koka den i lättsaltat vatten ca 5 min, låt rinna av. 2 msk kallt vatten
Linser är så gott och rika på mättande protein och fibrer, medan kolhydraterna som finns är komplexa och tar tid att bryta ner vilket i sin tur innebär att vi håller oss mätta längre
Gôtt att starta veckan med en ”meatless monday” liksom många andra därute. Vi kan också tipsa om en annan vegetarisk gratäng som vi gjort med broccoli och där västerbottensosten också bidrar med sin goda smak, klicka här för receptet
2 dl solrosfrön (viktigt att du blötlägger solrosfrön för bättre matsmältning). 1 msk vatten. Blötlägg solrosfrön i minst 5 timmar, gärna över natten. 2 dl solrosfrön (viktigt att du blötlägger solrosfrön för bättre matsmältning). 1 msk vatten
I vanliga fall har jag ju alltid salt i min mat, men nu har jag försökt att krydda mer med färska kryddor istället Delar med mig av receptet på maten jag gjorde här nedanför Hittade ett recept på Ica som jag utgick ifrån, men sen gjorde jag lite som jag själv ville, bytte ut lite och tillsatte lite
FLERA VEGANSKA PASTARÄTTER. Jag tror att jag började laga den någon gång på gymnasiet och jag minns att jag då var väldigt stolt över att ha producerat något som inte baserade sig på halvfabrikat
Jag har själv precis beställt hem min andra helt vegetariska kokbok och håller på att lusläsa mig igenom alla recept, så det kommer garantera dyka upp recept därifrån framöver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.