Kikärtspaj med broccoli, grönkål, soltorkade tomater och kalamata oliver. Veganskt,. För här har vi en fantastiskt god paj, men fräscha grönsaker, ostig smak och knaprigt pajskal
Här har ni en vegansk gryta med massor med goda smaker. Linser är så gott och rika på mättande protein och fibrer, medan kolhydraterna som finns är komplexa och tar tid att bryta ner vilket i sin tur innebär att vi håller oss mätta längre
Det är en helt vegansk variant av mina fantastiska gräddstuvade vegetariska köttbullar. Jag har nämligen börjat ett litet, men ändå roligt, samarbete med Oatly där jag kommer att testa en del av deras varor och produkter framöver
De kommer fastna, men det är bara och dela dom med en stekspade. En liten kylskåpsrensning avslöjade även att grönkålen, en liten grön chili och en lök var lite ledsen så det fick bli en god och krämig pesto
Låt stå 10 minuter innan ni steker plättarna på medelvärme. Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Vispa i drygt hälften av mjölken till en slät smet
Pressa vitlöken och blanda väl med majonäsen. Mixa allt i mixer låt stå och svälla ca 30 min eller mer. Blanda allt väl låt stå ca 10 min forma sedan 8 bröd med fuktade händer, ställ in i mitten av ugnen och grädda 15 min på 225 grader. 2 medjooldadlar. Blanda allt väl låt stå ca 10 min forma sedan 8 bröd med fuktade händer, ställ in i mitten av ugnen och grädda 15 min på 225 grader. 2 medjooldadlar
Den här med chili, vitlök och tiimjan blev riktigt riktigt god. salt, svartpeppar och vitpeppar. Perfekt med ett glas rött och en vitlöksbaguett på fredagskvällen
Ta av medan de fortfarande är lite fasta och häll av vätskan. Supersnabb pastasås på röda linser, morot och champinjoner fick det bli här innan vi for till badhuset idag
Med mycket kärlek, god mat och skratt. Nu har jag haft tre dagar ”jullov” – som student med en kurs över jul så har jag inte så mycket mer ledigt för tillfället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.