Vegansk mat när den är som godast. En fräsig currygryta med en touch av Indien, smakrik och god. Grytan är desto godare dagen efter så gör gärna en extra sats
Veganskt,. veganskpaj. 1-2 dl havregrädde1/2-1 dl näringsjäst (en sorts jäst i form av flingor eller pulver som har en nötig, ostig och smak vilket gör den perfekt som ersättning av ost i vegansk matlagning)skal av 1/2 citron
Som vegansk rätt är den här Biriyanin näringsrik, mättande med lång mättnadstid och den ger dessutom fullvärdigt protein med kombinationen ris och linser
Helt veganskt Och jättegott. Kvällens middag idag blev en jättegod rotfruktsgryta med bulgur. Det är absolut inget måste, men man ska helst undvika mejeriprodukter, så då passar jag på att äta helt veganskt nu också
Sour supreme som är ett veganskt alternativ till smetana eller gräddfil passar också bra till. Jag kan lova att den här grytan värmer, men var och en får moderera kryddmängden efter egen smak tycker jag, själv älskar jag mat med sting och hetta särskilt kulna dagar
Här har ni en veganskgryta med massor med goda smaker. Jag toppade den med matyoghurt, vilket då förstås inte gör den vegansk längre men utan toppingen så är den helt vegansk
Inlägget Vegansk lasagne dök först upp på theVeganista. Äntligen hemlagad mat. En riktigt mumsig vego-lasagne dessutom, fullproppad med nyttiga godsaker som linser, bönor och spenat
– Våfflor med veganskagen. Nu så här efter påsken är jag ganska trött på tung mat och sötsaker. Istället är jag sugen på friska rätter som för tankarna till våren och sommaren
Fasolja/fasolia är en böngryta som serveras i många delar av världen och tillagas på olika vis. Den görs i Balkanländerna, Mellanöstern, Grekland och även Italien har en version
Kan ju inte försitta ett tillfälle att få bjucka lite gött vegokäk – och han är dessutom ett stort fan av indiskt så jag väckte upp mina gamla tikka masalaskills och snodde ihop den här grytan
Det här är min veganska variant av Boeuf Bourguignon med rotfrukter, svamp och svarta linser. Tillsätt så mycket buljong/vatten + buljongpulver så att grönsakerna precis täcks i grytan
För ett ganska så bra tag sedan snappade vi upp ett recept hos vår favorittant på en vegetarisk köttfärslimpa, som vi genast kände att vi bara var tvungna att prova
Det är så otroligt lätt att göra goda krämiga pastarätter utan att använda sig av komjölk. Den här med chili, vitlök och tiimjan blev riktigt riktigt god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.