Lägg på köttfärssåsen och täck med resten av potatisen. Fräs färsen smuligi en stekpanna med smör. Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen ett par minuter
Här ville jag ha en riktigtkrämig pasta med massor av sås och smak så det föll för fläskfilépanna som jag kryddade upp med lök, vitlök och massor av små, färska champinjoner
Vill du inte ha lax så går det bra med någon vitfisk. 500 g laxfile salt & peppar 250 g skogschampinjoner, delade 3 vitlöksklyftor, skivade 70 g färsk spenat 200 g körsbärstomater Basilika - och västerbottenssås. 2,5 dl grädde 2 msk fiskfond 1 dl. - Läs hela inlägget här 500 g laxfile. 250 g skogschampinjoner. 3 vitlöksklyftor. 2 msk fiskfond
Fördela laxskivorna. Mät upp färskost, riven pepparrot, salt och vitpeppar. Blanda till en jämn smet. Smaka av och justera om det behövs genom att ta mer av en eller flera av ingredienserna
hackad persilja Ugn. Ansa och strimla purjolöken. Fräs den mjuk och glansigilite matfett. Varva potatis, purjolök, skinka och tomater i en smord eldfast form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.