Solskens- cheesecake med passionsfrukt / Recept av Kristina Andersson
ingelamlandberg
ingelamlandberg

Solskens- cheesecake med passionsfrukt / Recept av Kristina Andersson

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • En supersnabb och god cheesecake som räcker till 14 bitar. Vill du inte använda kvarg så testa gärna med kokosgrädde eller använd lite mer cashewnötter och mango.
  • Botten
  • 2 dl cashewnötter
  • 2 dl sötmandel
  • 2 dl aprikoser, torkade
  • 1/2 dl chiafrön
  • 4 msk kakao
  • 1/2 dl blåbär, torkade
  • 1 krm salt
  • Fyllning
  • 2,5 dl cashewnötter, ev blötlagda 1 timme
  • 350 g mango, fryst, lätt tinad
  • 3 dl kesella
  • Topping
  • 2 st passionsfrukter

Beskrivning

    Klar
    1. Mixa alla ingredienser till botten. Platta ut botten i en springform.

    Klar
    2. Mixa alla ingredienser till fyllningen. Häll över fyllningen och servera direkt, alternativt frys in.

    Klar
    3. Garnera med passionsfrukt eller bär vid servering.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.