Viltskav på Muurikka
Recept och reflektioner kring mat
Recept och reflektioner kring mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 700 g kött - jag använde rulle från älg, men kör vad du känner för. Vid sämre kött, desto viktigare med tunt och fint skurna skav. Kan också köra färs eller varför inte korv.
  • skurna
  • 500 g potatis, gärna kokta och skurna i valfria storlekar
  • valfria
  • 2 lökar, skurna till valfri storlek
  • 2 vitlöksklyftor, skurna i valfri storlek
  • 2-3 dl grädde
  • 2-3 dl vatten
  • 5 enbär, krossade
  • 2 tsk timjan
  • 1 tsk rosmarin

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.