Ugnsbakad portabello med gruyère och hash browns
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 g Edamamebönor
  • 4 st Schalottenlök
  • 2 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 1 msk Vitvinsvinäger
  • 2 krm Timjan - torkad
  • 1 krm Salt Fint
  • 2 krm Svartpeppar Malen
  • 0.5 dl Bladpersilja - färsk
  • 1 dl Olivolja
  • 4 st Portabellosvamp
  • 1 dl Olivolja
  • 150 g Gruyerost
  • 50 g Tryffel
  • 1 tsk Flingsalt
  • 65 g Salladsmix
  • 1 msk Olivolja
  • 1 msk Vitvinsvinäger
  • 2 krm Salt Fint
  • 2 krm Svartpeppar Malen
  • 6 st Potatis Fast
  • 1 st Gul lök
  • 1 st Ägg
  • 4 krm Salt Fint
  • 2 krm Svartpeppar Malen
  • 2 krm Cayennepeppar
  • 1 krm Chilipeppar & -pulver
  • 4 msk Rapsolja
  • 4 msk Mat & Bak Smör
  • 500 g Vanliga morötter
  • 3 msk Olivolja
  • 25 g Mat & Bak Smör
  • 0.5 msk Flingsalt
  • 0.5 msk Svartpeppar Malen
  • 0.5 msk Timjan - torkad
  • 1 msk Honung Flytande
  • 1 st Ägg
  • 1 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 1 msk Vitvinsvinäger
  • 1 msk Senap Dijon
  • 2 krm Salt Fint
  • 2 krm Vitpeppar Malen
  • 3 dl Rapsolja
  • 3 msk Tryffelolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.