Entrecôten bara jag saltade och pepprade ochgrillade sedan i en grillpanna. Lägg i en klick smör och fräs någon minut tillsammans med en hackad scharlottenlök
När de var färdiggrillade garnerade jag dem med chili, mozzarella ost och persillade. Jag köpte färsk majs och la dem i en marinad med bla chipotle paste
Finhacka och blanda med riven vitlök, citronskal och olivolja. Servera gärna med en fräsch grönsallad. Grilla chilin runt om tills den får ordentlig färg och börjar bli rostad
Smaka av med salt och peppar. Skala och finhacka löken. Servera köttet med tomatsalladen och baguetten. Blanda tomater, lök, smulad ost, vinäger och olja
Igår grillade jag entrecôte som vi åt tillsammans med en nudelsallad och syrad rödlök. Köttet grillade jag först snabbt på direkt värme och sedan en kort stund på indirekt värme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.