ca 40 bitar 2 dl florsocker 150 g turkisk peppar 300 g marshmallows 2 påsar geléhallon (à 170 g) Fler smaker Salt möter sött 200 g fudge (skuren i bitar) 1 1/2 dl salta hackade jordnötter Persikosmak 160 g halverade persiko gelegodis 2 dl rostad kokos 1 tsk chiliflakes Gröna grodor och grönpeppar 25 grönagrodor gelegodis (i bitar, ca 200 g) 2 tsk mortlad torkad grönpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Tillsätt choklad och några droppar röd karamellfärg för den snygga färgen. Rör tills chokladen smält. Låt koka på svag värme tills smeten uppnår en temperatur på 112 grader
Len och ljuvlig chokladfudge som du får till på nolltid. "Chocolate condensed milk" finns att hitta på bakhyllorna tillsammans med kondenserad mjölk och karamelliserad mjölk
Nu i jul gjorde jag och syster en hel del julgodis, en del gamla godingar och så blev det lite nya. En nyhet vi testa att göra var Nutellacrisp som jag hittade recept på här
Lägg de kokta revbenen i en skål och tillsätt marinaden. Tillsätt lagerblad, vitpepparkorn och salt och låt revbenen koka på medelvärme i ca 50 minuter. Värm ugnen till 200 grader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.