Vi käkade biffarnamedugnsstektpotatis och en kall sås (se recept nedan). Jag trodde inte att de skulle hålla ihop så bra som de gjorde, eftersom smeten var ganska lös, men biffarna höll formen och var lättstekta
Mixabroccoli (bukett och stam) med ägg, kryddor och chili. 1 Sätt ugnen på 200°. 2 Vänd ihopmed spenat, tomat och getost (mixainte. Låt stå i 10 min. 3 Forma järpar och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Grädda iugnen ca 20 min. 1 broccoli. 1 tsk torkad basilika. 5 finhackadchili. 70 g finhackad färsk spenat
Lägg grönsakerna i en ugnssäker form. Skär blomkål och broccolii buketter. Gör så här Sätt ugnen på 200°. Koka dem lätt ca 3 min och häll av vattnet. Skär zucchininiskivor och stek ca 1 min på varje sida. Gratinerai nedre delen av ugnen ca 25 min. 250 g broccoli. 250 g zucchini. 2 msk Arla® Smör-&rapsolja. 2½ dl Arla Köket® riven ost gratäng. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g blomkål 250 g broccoli 250 g zucchini 2 msk Arla® Smör-&rapsolja 5 dl Kelda® bechamelsås 2½ dl Arla Köket® riven ost gratäng
Recept på vegetariskabiffar får man aldrig för många. Idag gjorde jag morotsbiffarmedhalloumi och serverade dem med en blandad sallad, senapskräm och picklad fänkål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.