), halverade körsbärstomater, gurkbitar och så rostade pumpakärnor. Här har jag stekt skivad fläskfilé, svamp och squash i förväg, soltorkade tomater i olja ochpaprika fick åka ner i grächen (grädde + crème fraiche förstår väl vem som helst) efter att de bearbetats till mindre bitar
Strimla paprikan, kvarta tomaternaoch skiva en vitlöksklyfta mycket tunt. Dela paprikan på mitten lägg in halvorna under grillen i ugnen och låt skalen bli svarta
Strö genast över paprikapulveroch salt och rör om lite så att alla kikärtor täcks. Byt till exempel ut det rökta paprikapulvret mot vitlökspulver, italiensk salladskrydda, chilipulver eller garam masala
Salta, peppra, och krydda medpaprikapulver. Salt/peppar/paprikapulver. Jag har tidigare gjort en rostad blomkålssallad med stekta vindriver och mullbär (så god kombo), det receptet hittar du här
Jag ville först testa med bara paprikaoch fänkål och tänkte att blir det en "tråksoppa" så tippar jag i passerade tomater för tomatsoppa blir alltid gott
Smaker från basilika, vitlök, tomat, persilja och svartpeppar landade med lite salt på halverade miniplommontomater innan de rostades i ugnen med olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.