I förra veckan berättade jag om min veganska kladdkaka som istället för ägg innehåller kikärtsspad. Nu har jag gjort ett annat bakverk med kikärtsspad istället för ägg, nämligen brownie
Idag vill jag fresta med mejerifria bananmuffins som blir härligt saftiga. Banan är perfekt att baka med just på grund utav saftigheten (gäller fröstås inte bar muffins, utan mjuka kakor, bröd etc)
50 gram mörk choklad, utan tillsatt socker. 50 gram mörk choklad, utan tillsatt socker. Brownie är ett av mina favoritbakverk och något som jag bakar relativt ofta
Sötat har jag gjort med en sötning i "florformat" (som florsocker, fast utan tillsatt socker). Det går säkerligen att använda sötströ (en sötning i samma konsistens som strösocker), men då blir konsistensen inte lika slät (använd en mindre mängd beräknat i volym, då det väger mer)
Fibersirap gold är som mörk sirap (fast utan tillsatt socker) och har en mild och mjuk karamellsmak. "Sluta, så gott", var min första kommentar när jag provsmakade dessa Salted Caramel Brownies
Håll i hatten för denna fantastiska godbit - twixrutor. Den består av tre lager, en neutral botten av mandelmjöl, en ljuvlig kolafyllning som får sin sega konsistens och smarriga smak av fibersirap gold, samt smält choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.