4 personer
Ingredienser 500 g rödkål, färsk 1 lök, stor gul 2 vitlök, klyftor 2 msk smör, till stekning 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 dl hönsbuljong 1 dl crème fraiche 1 tsk senap, grovkornig, skånsk Servera till 400 g fläsk eller kassler, rökt 0,5 msk smör, till stekning
, färsk dragon. Smula ner osten och tillsätt crème fraiche och vatten. Garnera med dragon. Skär tomaterna i bitar, tillsätt dem samt grovt hackad dragon och låt allt bli genomvarmt
Mortla saffranet medlite socker och rör ner i det smälta smöret. Blanda sedan i rivet apelsinskal, kanderade apelsinskal, apelsinsaft och riven mandelmassa i smeten, rör så lite som möjligt men så att allt blandas
Som ni säkert förstått vid det här laget, är jag väldigt svag för just fläskfärs. Jag sparas det för en återbloggning längre fram, men här kommer i gengäld ett precis lika bra recept
Den här överkonsumtionen av socker har tyvärr en stor och negativ påverkan på vår hälsa. Nej, de flesta undviker nog att ge socker till djuren, men många barn lever i den här verkligheten mest varje dag
det blev tillslut så här. För ett tag sedan fick vi leverans av Brobergs fisk med fiskar jag aldrig tillagat bl a ryggfilé av Långa och Marulk så gissa hur sugen jag då var på fisk
Frukosten är en av de måltider då barn får i sig mest socker och då äter mina barn istället en smoothie på naturell yoghurt och bär eller en skål med gröt medfärska bär och nötter
Tillsätt mixen tillsammans med en skvätt olivolja, rapsolja, lite pressad lime, salt och peppar till avocadonoch blanda och mosa ihop det med en gaffel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.