RödkålsfläskRödkål, fläsk och senap smakar jul. Här fräser vi färsk rödkål och rundar av med lite grädde och senap.

Ingredienser

  • rödkål, färsk
  • lök, stor gul
  • vitlök, klyftor
  • smör, till stekning
  • salt
  • svartpeppar
  • hönsbuljong
  • crème fraiche
  • senap, grovkornig, skånsk
  • fläsk eller kassler, rökt
  • 4 personer Ingredienser 500 g rödkål, färsk 1 lök, stor gul 2 vitlök, klyftor 2 msk smör, till stekning 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 dl hönsbuljong 1 dl crème fraiche 1 tsk senap, grovkornig, skånsk Servera till 400 g fläsk eller kassler, rökt 0,5 msk smör, till stekning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.