Toppa tallrikarna med bacon och grovhackad persilja. 1Finhacka och bryn schalottenlöken i olivolja. 1Tillsätt grädde och smula i osten. 1Tillsätt hackad färsk persilja och smaka av med svartpeppar. 1Skär bacon i små bitar och knaperstek den
Kyckling3kycklingfiléer 1 tsk paprikapulver salt peppar rapsolja, till stekning. 1Pastasallad200 g pasta (gärna farfalle eller penne) 1 burk majs (à 280 g) 200 g skogschampinjoner 250 g körsbärstomater 0,5 purjolök örtsalt svartpeppar
Kärna ur melonen och forma kulor med ett kuljärn. Är den för tjock späd med mjölk eller vatten. Tillsätt kyckling, rucolasallad, delade tomater, ärter, majs och paprika och svarta oliver
Smaka pastasalladenmed salt, peppar samt ev. Blanda kyckling, pasta och grönsaker med dressingen. Ta bort skinn och ben från kycklingenoch grovhacka kycklingköttet eller dela grovt för hand
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.