Använd strimlad oxfilé, lövbit eller lövbiff. Servera med färsk pastaoch toppa med färsk basilika. Saknas maizena hemma, spara lite av pastavattnetoch rör ner i pastasåsen så tjocknar såsen ytterligare
400 g tagliatelle- eller pennepasta. 300 g oxfile, lövbiff eller entrecoté (välj fritt efter smak). Färsk ruccola 4 portioner 400 g tagliatelle- eller pennepasta. 300 g oxfile, lövbiff eller entrecoté (välj fritt efter smak)
Krämig pastamedädelost, spenat & valnötter. Vänd runt och tillsätt sedan smulad ädelost. Vänd därefter ner spenaten i pastanoch smaka av med salt och svartpeppar
Den här pastarätten hittade jag hos Lotta, och även om det (såklart. Vi använde för övrigt spaghetti, det eller penne tycker jag passar bäst till gräddiga pastasåser
En snabblagad pastamedstrimladlövbiff, trattkantareller, vitlök och chili, supergott. Blanda ihop pasta, svamp, kött, vitlök, tomater och skivad chili, droppa över lite god olivolja, hyvla lite parmesan över och toppa med lite basilika och några varv med pepparkvarnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.