Botten100 g smör saltat, och rumsvarmt 135 g strösocker [1,5 dl] 100 g äggula [6 st] 60 g mjölk [4 msk] 120 g vetemjöl [2 dl] 10 g bakpulver [2 tsk] 1 g salt [1 krm] 5 g vaniljsocker [1 tsk]. rabarberkompott600 g rabarber [8 stjälkar] 30 g vaniljsocker [3,5 msk] 235 g rörsocker strö (ekologiskt) [2,5 dl]. Citroncurd3-4 citroner, juice och zest (ekologiska) 150 g strösocker 150 g ägg [3 små]
Innan serveringen pyntade jag dem med färska hallonoch mörk god choklad som var finhackad. Koka upp grädde med sockret ta från plattan och krama ur vattnet ur gelantinbladen och vispa ned dem i grädden och sedan vispar du i kessellan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.