Fräs kyckling och lök ifettet. Skär kycklingeni ganska små bitar. Haka lök och vitlök. Häll i vatten, buljongtärning, passerade tomater, oregano, lagerblad
Smidigt med alltiett. Låt puttra någon minut och häll sedan allt över fisken och riset. Stek sedan på diverse grönsaker, jag tog hackad gul lök, squash och broccolibuketter
Blanda samman grädde, mjölk, fond och senap i en gryta, låt det småputtra ett par minuter. En god och lättlagad "allt-i-ett" middag, perfekt om man har ris över eller kanske kokar lite extra en dag för att förbereda till denna korvlådan
Celtic Sea Salt, Kyckling, Kyckling "alltiett", Lunch, Paleo, Recept, Stenålderskost Tagged With. Jag använder migalltid av Bosarps ekologiskakyckling, de är betydligt större men har man tur blir det lite över till sallader i veckan
Nu gäller det bara att hitta (på) en (rosaröd) soppa som passar till det mumsiga brödet. Gårdagens fettisdag, med tillhörande semmelfrossande, gick oss faktiskt helt obemärkt förbi
Lägg allti ugnsformen och sprinkla över ytterligarelite olja. Häll matolja i en ugnsform. Riv ner färsk timjan och baka in det med allt så det får smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.