Två italienska sorter från Franchi och en svensk vanlig hängtomat fick det bli - nu blev det massor med plantor så jag har gett bort till höger och vänsterockså
För när man nu återigen kunde komma ut och besöka en livsmedelsbutik igen (det var ju ett tag sedan) reagerade man på att varthän man såg var det färdigmat (
Idag tänkte jag tipsa om världens enklaste kycklingrecept. Gör såhär. Beroende på hur mycket man kryddar såsenså är den ganska mild i smakerna och passar därför både stora och små
Du behöver. Gör såhär. Idag skulle jag också ha åkt och handlat fläder (efter att min pappa igår deklarerat att det var tråkigt att jag inte ringde en dag tidigare då hans fru åkt in till Stockholm) men upptäckte på jobbet att plånboken låg kvar hemma och det får bli imorgon istället
Du behöver även få till tillräckligt med smak och att få i tillräckligt med fett. Här har ni min älgkorv med massa fett och lite fläskfärs och så klart älgfärs …
Det jag längtar efter är lugnet, naturen som kommervara alldeles vit i mörkret, tystnaden, kravlösheten, gos med katter, matlagning, vedeldad bastu och att bara vara med Mannen i mitt liv
Härkommerännu ett recept från Mette Ankarloos Medelhavsmat för svenska kök. den finns i en mängd olika varianter, men jag (eller snarare vi ) råkar givetvis tycka att just den här kombinationen av ingredienser är godast
Min upplevelse är att kikärtorna "torkar ut" röran så jag gör den hellre lite lös än fast, men smaken är som baken så prova dig fram till önskad konsistens
Min upplevelse är att kikärtorna "torkar ut" röran så jag gör den hellre lite lös än fast, men smaken är som baken så prova dig fram till önskad konsistens
Kort arbetsdag, fika med Josephine och Alexander, nytt internet (som strulade har tur att Izla är nörd inom vissa områden och alltid kommer till undsättning) och middag framför Sons of Anarchy
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.