salt och peppar Mandelpotatismos. vitpeppar. Ingredienser 6 bitarryggfilé av torsk à 140 g. 1 vitlöksklyfta. 1 dl riven parmesanost. 1 dl vittvin. 1½ dl vispgrädde. 1 kg mandelpotatis
IngredienserPortioner. 4 600 g fryst fiskfilé t ex torsk eller hoki 1/2 tsk salt 50 g smör 1/2 dl ströbröd 1 dl grovhackade cashewnötter 1 tsk sambal oelek 1 pressad vitlöksklyftarivet skal och pressad juice av 1/2 lime 6 - 8 körsbärstomater Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5. - Rabatt Valio 500 g Mer info Ladda kupong
färsk laxfilé. Blanda samman salt och socker och gnidin laxen med blandningen. Låt laxen stå i kyl i ca en timme och tvätta sedan av blandningen med kallt vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.