Riktigt läcker pastasås med kyckling, vitlök, soltorkad tomat, tomat och spenat. Så krämig och så god. Var försiktigt med salten, du ska ha i parmesan lite senare, det får inte bli för salt
Sila såsen fri från lök och kryddor och blanda i den stekta oxfilén, smaka av med salt och peppar. Skala och finhacka löken och repa bladen av timjankvisten
Skär kycklinginnerfileerna i bitar och bryn dom med fisksås och svartpeppar som krydda. När de är klara skölj i kallt vatten och lägg tillbaka i kastrull och blanda i olja
4 4 port ris 600 g strimlad kycklingfilé 1 msk olja salt peppar 2 dl crème fraiche (gärna feta/tomat) 2 1/2 dl kycklingbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 burk soltorkade tomater (à 200 g) 150 g sockerärter Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.