Krispig råraka med skagenröra och rom
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g fast stor potatis
  • 1 dl skirat smör
  • salt
  • 400 g räkor med skal
  • 0,5 dl majonnäs
  • 1 tsk pressad citron
  • salt och peppar
  • 1 liten pepparrot, riven
  • 1 knippe dill
  • 4 klyftor citron
  • 100 g avhängd sikrom eller löjrom
  • Råraka 600 g fast stor potatis 1 dl skirat smör salt
  • Skagenröra enligt Wretman 400 g räkor med skal 0,5 dl majonnäs 1 tsk pressad citron salt och peppar
  • Garnering 1 liten pepparrot, riven 1 knippe dill 4 klyftor citron 100 g avhängd sikrom eller löjrom

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.