Idag fick det bli en enkel jordgubbspaj medsmuldeg, men i bland är det enkla det godaste eller hur. Blanda med potatismjölet och fördela bären i formen
Strö över kanel och socker, avsluta med att ringla över sirap och lönnsirap. Smuldeg. Rör ihop i alla ingredienser med en elvisp med degkrokar eller matberedare eller med händerna
Den påminner om min andra favoritpaj med knäckigt täcke, som också är väldigt god. Det jag gillar med den här pajen är att smakerna av kanel, äpple och lite sälta blir så fantastiskt tillsammans
Idag tipsar jag om den bästa, godaste och lättaste äppelpajen. Receptet har jag en gång i tiden fått av min vän Katrin och har sedan dess fått hänga med
Detta är en smulpaj med hasselnötter och kanel. Nötterna och havregrynen gör att pajen blir knaprig. Blanda samman rumsvarmt smör med havregryn, mjöl och socker och smula ut över äppelskivorna
Vispa socker och smör poröst med en elvisp, tillsätt äggen, ett i taget. Blanda philadelphiaosten med vaniljsockret och vaniljextrakten, ha sedan i det i krämen
Blanda socker, potatismjöl och kanel med äppelskivorna. Smuldeg. Blanda ingredienserna till smulpajen genom att fördela fettet med fingertopparna och strö över smulet över äpplena
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.