Kaviar och potatislåda
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500-600 g potatis
  • 11 gul lök
  • 11 dl hackad dill
  • 11 1/2 dl lättrökt kaviar, till exempel Kalles
  • 13 dl mjölk, 3%
  • 13 ägg
  • 1 nymald vitpepparSätt ugnen på 200 grader. Skala och skiva potatis och lök. Varva potatis, lök och dill i en smord ugnssäker form.
  • 1 Vispa ihop kaviar, mjölk, ägg och peppar. Häll äggstanningen i formen.
  • 1 Grädda i mitten av ugnen tills potatisen är mjuk och lådan har fin färg, 35-40 minuter.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.