Schysst, glutenfri pizzamed tomatsås, grönkål, getost, päron, valnötter honung och balsamico. Vi bakade ihop en hälsosam pizzaoch toppade med en förjäkla fin kombination vi slängt ihop förr
Krydda med salt, peppar och vitlökspulver under tiden. (Jag använder elvisp med degkrokar till detta). Tillsätt mjöl och arbeta degen tills den blivit tjock, men fortfarande något kladdig
Krydda med salt, peppar och vitlökspulver under tiden. (Jag använder elvisp med degkrokar till detta). Tillsätt mjöl och arbeta degen tills den blivit tjock, men fortfarande något kladdig
Ta ut pizzan ur ugnen och låt den svalna litegrann. En så fantastiskt god pizza. (Jag behöll kronärtskocksbitarna ganska stora för att jag tycker om när den smaken verkligen kommer fram, paprikorna strimlade jag) Plocka och skär basilika bladen och blanda sedan dessa med grönsakerna, salta och peppra
Svamppizzamedgetost, fikon och serrano. En underbart god höstpizzamed mustiga smaker. Det blev till att testa nya och underbara smakkombinationer på pizzan häromkvällen
Gör pizzadegen enligt receptet. Lägg över pizzorna på plåtar med bakplåtspapper. Lägg dem i ett durkslag och krama försiktigt ur så mycket vätska som möjligt
Allmänt, Pizza/pajer, Vegetariskt. Tyvärr jag kan inte ta på mig äran för receptet till den här godbiten, men jag känner ändå att jag vill dela den med er
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.