Servera medhelstekt oxfilé, krämig savoykål (se mitt recept) och rödvinssky. Kläd en avlång sockerkaksform med baconskivorna genom att lägga skivorna rakt över formen så att ändarna hänger ut på kanterna
Fräs undertiden finhackad schalottenlök tillsammans med savoykålen i några minuter i smör. Dessutom hade jag bara en liten gnutta parmesanost i potatiskakan
Fräs undertiden finhackad schalottenlök tillsammans med savoykålen i några minuter i smör. Skär potatiskakan i tjocka skivor och värm dem i ugnen eller i en stekpanna
Skölj ur stekpannan med buljongen och låt koka ihop tills hälftenåterstår. Lägg ner vitlöken som får fräsamed några minuter, när vätskan har kokat bort
Ett gott och lite ”lättare” alternativ till potatisgratängen med inspiration från mitt kök 2012. Smörj 4 små portionsformar med smör och fördela blandningen jämt. Toppa medmed den rivna osten och baka i ugnen cirka 20-30 minuter, 175 grader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.