Blanda med hackad chili, pressad lime och lite hackad koriander. Jag trädde dem på grillspett ochhalstrade dem i riktigt hett grilljärn penslade med olja
Häll över blandningen i skålen och smaka av med salt, peppar. Rejält med smör. Fräs strimlad chilioch salladslök i olja, blanda både olivolja och rapsolja
Stek pilgrimsmusslorna på hög värme. Hetta upp en stekpanna med smör och olja. Mortla lök, persilja, limeskal (men inte limesaft) ochchiliflakes till ett smetigt smul
Vänd pilgrimsmusslorna i salt & peppar. Avnjut med förrättsbestick, kan behöva gaffel, kniv och sked. Förbered garnityren genom att plocka ur ärtorna, rosta pistagenötterna i torr panna och grovhacka dem sedan
Jag har torkat tomater under ett tunt salt-och sockertäcke och det har sedan marinerats/lagts in i en lag med olivolja, vitlök, chilioch färsk rosmarin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.