Ett gott bröd som blir extra saftigt av skållad havregryn och linfrön. Doften, smaken, konsistensen och glädjen över att servera ett bröd man har bakat själv är underbart
Smörj och bröa en sockerkaksform. 1Smör och ströbröd till formen. 1Vispa smör och socker poröst. 1Tillsätt ett ägg i taget och rör kraftigt. 1Rör ner mjöl, vaniljsocker och bakpulver
Jag älskar bröd, både mjukt och hårt bröd. En favorit som har seglat upp, inte bara hos mig utan hos många, är det otroligt goda nyttiga och ofta glutenfria fröknäcket
Gärna i ugn med något gott täcke över sig. Det jag har lagt till utöver min vanliga variant är purjolök och vispgrädde i blandningen som läggs över kycklingfiléerna innan ugnen gör sitt
Hittade ett recept som jag modifierade något först pga av ett misstag då jag tog rismjöl istället för durramjöl + hade i sånt som jag tycker om såsom frön och tranbärspulver
Låt gärna smeten stå och dra några timmar eller över natt så blir näringsämnena mer lättillgängliga, men om du har bråttom så funkar det att bara låta den stå och gotta till sig någon timme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.