4 3 dl fin glutenfri mjölmix (3 dl motsvarar 180 g) 75 g smör 1 dl naturell kvarg 10 % (1 dl motsvarar 100 g) 1 msk vatten Fyllning 3 ägg 1 1/2 dl vispgrädde 1 1/2 dl mjölk 1/2 tsk salt 1 krm svartpeppar 4 dl riven Västerbottensost Till servering sallad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Laktosfri Visp/Matgrädde 5
Tillsätt sedan smör, sirap, strösocker, ägg, salt och hälften av det glutenfria mjölet. 1ca 750 g finax glutenfri mjölmix. 150 g jäst, rumsvarm 5 dl mjölk, rumsvarm 2 msk fiberhusk 200 g smör, rumsvarmt 1 dl vit sirap 0,5 dl strösocker 1 ägg ca 1 krm salt 2 tsk malen kanel, malen ca 750 g finax glutenfri mjölmix
1. Sätt ugnen på 175 grader. Lägg bakplåtspapper på en plåt. 2. Blanda första delen av strösocker, med de rivna hasselnötterna och majsstärkelsen i en bunke
Jag har i allt större utsträckning börjat laga mat från grunden, med så lite hel- och halvfabrikat som möjligt, utan tillsatser, glutenfritt, sockerfritt och även användning av stärkelse i så liten utsträckning som möjligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.