Glutenfri dansk limpa (fullkorn, vegan, kan göras utan jäst)
| Food that Loves You!
| Food that Loves You!
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2,5 tsk bikarbonat
  • 1 msk äppelcidervinäger
  • 15 g jäst
  • 3,5 dl fingervarmt vatten
  • 2 dl rårivet äpple (kan ersättas med 1,5 dl osötat äppelmos)
  • 0,5 dl honung eller agave
  • 2 msk olja
  • 1 dl pumpakärnor
  • 1,5 dl solrosfrön
  • 1 dl linfrön
  • brödkryddor (kan uteslutas) – jag använde 1 tsk kumminfrö och 1 tsk fänkålsfrö som jag mortlade
  • 1,5 msk fiberhusk eller finax psyllium (finmalt puver)*
  • 2 dl mörkt teffmjöl (kan ersättas med ljust teffmjöl)
  • 2,5 dl rårismjöl (kan ersättas med durramjöl)
  • 1,5 msk nyponskalmjöl
  • 2 tsk salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.