Tillsätt blomkål, morot, chili ochingefäraoch woka på riktigt hög värme och under konstant omrörning tills grönsakerna börjar mjukna lite men fortfarande har kvar lite krispighet
Smaka av med soja, salt och peppar. Tillsätt vitlök och ris och stek lite till. salt och svartpeppar. Stek lök ochgrönsaker under omrörning 3–5 min. 2 Knäck i äggen och rör om
Krydda med rivet citronskal, rosmarin, salt och peppar. Servera gratängen med rucolasallad. Ansa grönsakernaoch skär paprika, fänkål, lök och vitlök i skivor eller bitar
Vispa ihop vätskan med mjölet och låt det puttra. Lägg i skinkan och osten och låt det bli varmt. Det här åt vi till middag idag, lätt som en plätt med potatis i kastrullen ochgrönsaker ovanpå i lilla "bambukokaren" OST/SKINKSÅS 2hg skinka (kallrökta snuttbitar hittade jag nästan gratis och såååå goda) 1 dm purjo 1 vilöksklyfta 1 msk smör 3 dl mjölk 1 dl grädde 2 tsk maizena 150 g Philadelphiaost 2 dl riven ost peppar Fräs lökarna mjuka i smöret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.