Rödbetshummus är extra gott på detta fröknäcke från Cecilia Folkesson som jag brukar göra. Hummus är väldigt gott att äta som pålägg eller istället för sås till en sallad
Startar denna underbara morgon med ett supergott och nyttigt hemmagjort glutenfritt fröknäcke. Jag delar med mig av receptet som jag fick av en kollega på jobbet
Vem klara sig utan ett gott fröknäcke idag. Men detta ändrades det genast på av undertecknad som bytte ut det mot kokosnötsmjöl, mandelmjöl, pofiber mm
Servera äggröran varm på ett fröknäcke med inkokt lax och toppa med löken. 1fröknäcke. 1Servering fröknäckeInkokt lax. Skär laxen i 4 bitar och slå på den varma lagen. Sjud laxen i 3-4 minuter på svag värme, låt svalna i spadet till servering. Rör försiktigt med en slickepott på svag värme i 2–3 minuter, tills äggen börjar bli lite krämiga och "sätter sig"
Servera äggröran varm på ett fröknäcke med inkokt lax och toppa med löken. 1fröknäcke. 1Servering fröknäckeInkokt lax. Skär laxen i 4 bitar och slå på den varma lagen. Sjud laxen i 3-4 minuter på svag värme, låt svalna i spadet till servering. Rör försiktigt med en slickepott på svag värme i 2–3 minuter, tills äggen börjar bli lite krämiga och "sätter sig"
Blanda 120 gram rismjöl, 2 msk kokosmjöl, 1 msk fiberhusk, 1 tsk bakpulver och lite salt. Forma till scones och grädda i ugnen på 15-20 minuter på 225 grader. 120 gram rismjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.