Stek påmedelvärme i olja tills de mjuknar. Mixa de blötlagda gula ärtorna med en stavmixer eller blender, det ska bli lite som en färs så mixa inte för mycket
300 g ostronskivling 300 g champinjoner (eller shiitake) 125 g salladslök 3 msk vita sesamfrön 250 g broccoli 1 msk sesamolja 4 port ris (klibbigt) rapsolja, till stekning salt
Rosta kokosen tillsammans med kardemumma i en torr stekpanna tills kokosen är gyllene. Koka riset enligt förpackningens anvisningar tillsammans med kanelstängerna
Dock räknade jag inte med att de övriga ingredienserna i marängerna skulle göra smeten mer kompakt (skulle tagit ett tredje ägg), men det blev ändå väldigt goda brownies i muffinsformar
grönsakerna ska inte få någon färg på toppen därför gräddar man med bakplåtspapper på. Röd ris är väldigt populär, men brukar oftast göras på olika vis
Servera med basmatiris, rostade cocosflingor och färsk koriander att strö ovanpå. Vi är kort sagt (och oerhört enkelspårigt) mest av allt sugna på ris, kyckling och curry
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.