Carnegie Portern har som sagt gamla anor och när vi letade lite påwebben så upptäckte vi att det faktiskt till och med är det äldsta, ännu använda, varumärke vi har här i Sverige
Kanske borde jag pröva att göra crèmenpå ljus choklad, med päroncognac. Nu funderar jagpå andra sorters starksprit som skulle kunna fungera bra tillsammans med choklad
Jag började med att spackla mina tårtor med grädde. Om du gör efter "lika delar" så brukar jag ha aningen lite mer mjöl än "äggnivån" då händer aldrig att botten sjunker ihop eller får "bilringar"
Citrontimjan är det endajag för tillfället har i mitt kryddland, men har ni inte det så går det bra med vanlig timjan, det rivna citronskalet ger ändå en fräschör till rätten
Hoppas ni alla fåren härlig helg med mycket höstsol och avkoppling. Frukter och grönsaker var antingen odlade på hotellet eller närproducerade eftersom hotellet är väldigt miljömedvetet och har ett speciellt miljöprogram
Vi fick en lektion i att koka tryffel med olika sötningvarianter och jag ska faktiskt prova på alla tre hemma i mitt kök nästa gång jag ska försöka göra tryffel
Men ärligt hur mysigt är det inte att sitta inne och fika meden attans massa tända ljus och en sprakande brasa allt medans regnet smattrar mot fönsterrutan, alltså jagfår lätt julvibbar, det är bara julmusiken som fattas typ
Fyll påmed mer vatten eller om du så önskar hämtar jag lite mjölk istället. Jag lovar att det smakar helt annorlunda än att bara göra snabbkaffepå vanligt sätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.