1 grillad kyckling (köp eller grilla själv) 65 g rucolasallad 1 gurka, i munsstora bitar 4 tomater, i munsstora bitar 0,5 silverlök, i tunna skivor 2 mozzarellaostar 70 g salami, i tunna skivor (het sort, t ex ventricina) 70 g parmesanost
Blanda salladsbladen skurna i bitar med dressingen precis inför serveringen. Mät upp majonnäs, citronsaft, sardeller, vitlök, senap och worcestershiresås i en liten mixer och kör till en slät sås
Det fanns tyvärr inga bifftomater i affären (chock - detta är ju ändå Stockholm och inte lilla staden på landet) men jag lyckades krafsa fram ett par rejäla exemplar av kvisttomater i grönsaksdisken så det gick bra ändå
Oliver och soltorkade tomater. Vispa ihop ägg och keso lite snabbt. Rör ihop och allt. Skär soltorkade tomater i fyra strimlor och oliver i halvor och rör ner i smeten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.