Lax i ugn600 g kulpotatis 4 klyftor vitlök, krossade salt olivolja 600 g laxfilé (mittbiten) salt svartpeppar 200 g fetaost 400 g kvisttomat 1 msk olivolja. Basilikakräm2 dl crème fraîche 0,5 klyfta vitlök 1 kruka basilika 0,5 citron, skalet salt
Servera laxenmed blomkålscouscousen och basilikakrämen. Lax. Smaka av med lite salt. Basilikakräm. Lägg laxfiléerna i en ugnssäker form och ringla över olivolja
Servera laxenmed blomkålscouscousen och basilikakrämen. Lax. Smaka av med lite salt. Basilikakräm. Lägg laxfiléerna i en ugnssäker form och ringla över olivolja
Hittade laxfiléer, som jag stekte med salt och peppar. Till laxen gjorde jag remouladsås, enkelt och god sås, som man bara rör ihop under tiden laxen steks
Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.