Midsommarafton närmar sig med stormsteg och jag har tillsammans med Klädesholmen Sill (läs mer här) tagit fram två recept på matjessill som passar finfint till midsommarbuffén
Här kommer två recept på morotslåda. Alla typer av rotfruktslådor är klassiker på finska julbord. Receptet utan ris är för två men är enkelt att dubblera om du vill laga en större "låda"
Idag får du tips påtvå goda rätter med min egen absoluta favoritsvamp, kantarellen. Uppskattar du mina recept, ja då blir jag riktigt glad om du köper min nyutgivna kokbok Gammaldags husmanskost på nytt sätt
Det andra sättet innebär att man doppar bananbitarna i frityrsmet och friterar, dessa blir mest lika de bananer som serveras på kinesiska restauranger och det är fantastiskt gott
På något sätt kändes det efter det extra passande att bjuda lite gäster på just Apfelstrudel. Idag spenderade jag och Lukas en härlig vinterförmiddag i skidspåret i Hallby, verkligen fantastiskt
Idag var jag på jobbet igen, vad skönt det känns. I Domoda ska man ha jordnötssmör, vilket jag inte äter (jordnöt är en baljväxt) så jag gjorde två grytor, en till sonen med jordnötssmör, och en till mig med mandelsmör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.