Vispa Philadelphia, florsocker, vaniljsockerochcitronsaft jämnt och fluffigt. Jag tänkte bjuda er på en supersnabb "fusk" mousse med smak av citron serverad med mojito marinerade jordgubbaroch krossade drömmar
Andra gången gjorde jag min gröt vegansk ochmed en annan smaksättning. Första gången jag gjorde bakad havregrynsgröt så lagade jag den med ägg (recept här (klick))
Vaniljoch Jordgubbs-Kladdkaka toppad med glasyr, kokosflakes och färska jordgubbar. Skiva jordgubbarnaoch lägg i kastrull tillsammans med socker, maisena och vatten
I går kom jag äntligen till skott med min rabarbermarmelad och den blev himelskt god. Lägg i rabarber, vaniljstångoch saften från citronen i en stor kastrull
Den blev himmelskt god med mycket smak av jordgubbarochvanilj. Hon tycker inte om choklad, så den fylldes medjordgubbaroch mumsig whipped cream frosting (som är cream cheese och grädde, så himlans gott)
Tillsätt sockret ochcitronsaften. Men först ut är en rabarbermarmelad medjordgubbarochvanilj. Värm upp rabarber ochjordgubbar på låg värme tills de börjat mjukna
Skär citronen i skivor och lägg i teet tillsammans medjordgubbarna. Och idag är det jobb och sen ett matbloggsevent ikväll med Cono Sur vilket ska bli väldigt roligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.