Kålen blir mjuk och underbart god när den penslas med lite godsaker innan grillningen. Blanda ihop ingredienserna till dressingen och pensla spetskålen
Finhacka vitlök ochchilioch fräs i olivolja. ½ röd chili (eller efter smak). Lägg i kräftstjärtarna och häll sedan i vittvin, låt stå tills vinet har förångats och ta sedan bort stekpannan från spisplattan
Och som Vickan (Matplatsen) skrev till mig på instagram…- ”Du och dina champinjoner”…. Tyckte jag var himla duktig i alla fall och det var gott med lite ”riktig” mat efter alla helger, julmat och festmåltider
Smaka av med vitlök och salt och peppar. Då har du en såsbas med väldigt koncentrerad smak. Här kommer en riktigt smarrig förrätt, Det går bra att göra en större portion och ha som huvudrätt också
Det verkar vara med koriander ungefär som med havtorn - antingen älskar eller avskyr man dem. Soppan är lättgjord, somrig, fräsch, mild i smaken och god - under förutsättning att man tycker om koriander förstås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.