Revbensspjäll

Fantastiska smaker som passar alla tillfällen – revbensspjäll är gott året om. Laga så att köttet blir riktigt mört och servera gärna tillsammans med goda tillbehör som ugnsstekta potatisklyftor och coleslaw.

Revbensspjäll – gott och mört

Vi äter gärna revbensspjäll vid jul, men denna köttbit ska inte begränsas till julbordet. Revbensspjäll passar till exempel perfekt till sommarens grillfester! Smaksätt gärna köttet långt i förväg så att smakerna marineras ordentligt innan du grillar långsamt på indirekt värme.

Det finns många olika sätt att tillaga revbensspjäll. Förutom att grilla kan du koka eller laga revbensspjäll i ugn. För att få till ett riktigt mört kött som lätt faller av benen är ett tips att först koka köttet för att sedan marinera det och låta det gå klart i ugnen. Då får du mört kött med en krispig och smakrik yta.

Tunna revbensspjäll kan du laga på samma sätt, men de behöver inte lika lång tid på spisen.

Recept med revbensspjäll

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.