Rädisor

Rädisor är med sin vackra rosaröda färg, krispiga konsistens och lite peppriga smak perfekta i salladen. Dessutom är rädisor fullproppade med c-vitamin och sägs förbättra matsmältningen och rensa bort gifter i levern.

Rädisor är inte bara goda och vackra – de är dessutom supernyttiga!

Knippena med rädisor är verkligen en uppiggande färgklick i grönsaksdisken. Men det är inte bara därför som de är så populära i gröna sallader och som dekoration på potatissalladen. Den krispiga rädisan ger ett fräscht tuggmotstånd och sticker ut med sin friska peppriga smak. Rädisor är dessutom goda att äta som de är eller med lite salt som ett nyttigt snacks. Här på MyTaste hittar du massor med recept på rädisor i sallad.

Visste du att rädisor även är väldigt nyttiga och proppfulla med näring? De c-vitaminrika rädisorna tillskrivs en lång rad goda egenskaper. Bland annat ska de minska inflammationer och irritationer i huden, lösa slem i bihålor och rensa upp i andningsvägarna. Dessutom ska de hjälpa mot hjärt- och kärlsjukdomar och rensa bort gifter från gallblåsan, levern, magen och tjocktarmen. En riktig detox med andra ord!

Skrolla vidare för en rad recept med rädisor!

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.