Panerad torsk

Panerad torsk är den perfekta vardagsmaten. Det är nyttigt, gott och gillas av hela familjen. På MyTaste hittar du recept på panerad torsk och det godaste tillbehören att servera till fisken!

Panerad torsk – en vardagshjälte

Torsk är en av våra mest omtyckta fiskar, som dessutom innehåller en rad nyttigheter. Panerad torsk är hur enkelt som helst att göra och blir dessutom riktigt gott. Vänd bitar av torskrygg i mjöl, lättvispat ägg och ströbröd eller panko. Stek eller fritera i olja tills fiskbitarna blir krispiga och gyllenbruna. Det går också bra att göra panerad torsk i ugn om du vill dra ner lite på fettet. Resultatet blir precis lika krispigt och härligt!

Varför inte låta barnen vara med i köket och göra i ordning sina egna fiskpinnar? Servera panerad torsk med äggsås, kokt potatis och en klyfta citron. Panerad torsk är också toppen till tacokvällen. Gör krispiga fish tacos och servera i tortillabröd tillsammans med en fräsch salsa och fredagsmyset är räddat!

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.