Panerad fisk

Panerad fisk är den perfekta vardagsmaten. Nyttigt, gott och omtyckt av hela familjen. Vare sig du är sugen på fish tacos eller hemmagjorda fiskpinnar hittar du receptet på MyTaste!

Gör krispigt panerad fisk

Fisk är ju både smarrigt plus innehåller en rad nyttigheter. Panerad fisk är riktigt enkelt att göra och blir hur gott som helst. Filé på vitt fiskkött, som torsk, gös eller spätta, blir allra godast. Vänd fiskbitarna i mjöl, lättvispat ägg och ströbröd eller panko. Stek i olja tills de blir riktigt krispiga och gyllenbruna. Det går också bra att göra panerad fisk i ugn om du vill dra ner lite på fettet. Resultatet blir lika krispigt och härligt!

Varför inte låta barnen vara med i köket och göra i ordning sina egna fiskpinnar? Servera med kokt potatis, kall sås och en klyfta citron. Panerad fisk i asiatisk stil är toppen till tacokvällen. Gör krispiga fish tacos och servera i tortillabröd tillsammans med en fräsch salsa.

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.