Ost och skinksås

En ost- och skinksås är hur gott som helst – en riktigt favorit som går hem hos både stora och små. På MyTaste hittar du recept på olika varianter av ost- och skinksås.

Gör en härlig ost- och skinksås till pastan

Ost gör det allra mesta bättre. Det ger en underbar sälta och smak i många olika slags av maträtter. Kombinerat med skinka blir ostsåsen en riktigt tiopoängare. En krämig ost- och skinksås till pasta är ett klassiskt val, perfekt till vardagsmiddagen. Styrkan och karaktären på såsen beror så klart på vilken sorts ost du använder. En mild gouda, parmesan eller blåmögelost? Det är upp till dig, det är bara att välja favorit efter tycke, humör och smak! Med en ost- och skinksås på grädde får du en krämig och god sås till pastan.

Ett exempel på en riktigt klassisk ost- och skinksås är carbonara. Denna italienska pastasås – som består av äggula, parmesan, rökt skinka och svartpeppar – är mångas favorit.

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.